Αναζωογόνηση ωοθηκών με την τεχνική EnPLAF

Με το ENPLAF, η τεχνική έκχυσης στις ωοθήκες είναι καθοδηγούμενη από υπερήχους κα  πανομοιότυπη με το PRP. Σημαντική διαφορά  είναι  ότι αυτό που εισάγεται στον ωοθηκικό ιστό είναι πολύ εμπλουτισμένοι (και χωρίς αιμοπετάλια) αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες. Μελέτες δείχνουν ότι η συγκέντρωση των αυξητικών παραγόντων μπορεί να είναι έως και 10-15 φορές υψηλότερη από ό, τι μόνο με το PRP.

Πλεονεκτήματα:

  • Το EnPLAF δεν έχει ζωντανά αιμοπετάλια, επομένως δεν είναι επώδυνο
  • Έχει εξαιρετική διάρκεια ζωής γιατί δεν έχει ζωντανά κύτταρα, παρά μόνο βιολογικούς παράγοντες (πρωτεΐνες)
  • Μπορεί να αποθηκευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς αλλοίωση
  • Μπορεί να ψυχθεί ή ακόμα και να καταψυχθεί για μελλοντική χρήση
  • Διατηρεί τη δραστηριότητα μετά την κατάψυξη-απόψυξη
  • Έχει υψηλότερη συγκέντρωση παραγόντων
  • Η παραγωγή του EnPLAF έχει ένα τυποποιημένο πρωτόκολλο εκχύλισης – συγκομιδής μιας σταθερής ποσότητας προϊόντος σε κάθε σειρά. Απόλυτος έλεγχος. Απόλυτη αξιοπιστία

Εάν σκέφτεστε να υποβληθείτε σε αναζωογόνηση ωοθηκών με την τεχνική EnPLAF, είναι σημαντικό να μιλήσετε με τον γιατρό σας για να συζητήσετε τα οφέλη της μεθόδου.

Ο Γυναικολόγος Μαιευτήρας Αθ. Παπανικολάου είναι ειδικός σε θέματα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και Εξωσωματικής Γονιμοποίησης και είναι σε θέση να απαντήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις.

Αθανάσιος Γ. Παπανικολάου
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Αθανάσιος Γ. Παπανικολάου

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο (+30) 213 0374762 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP